S rizikom, že zaútočím na slamníka...
Mám jasný dojem, že niektorí ľudia tu vnímajú Nyquistovu pokračujúcu prítomnosť ako nejaký nevyvrátiteľný dôkaz, že Kekalainen sa snaží „uponáhľať“ cestu do play-off a že je preto dôležité, aby sme ho vymenili, pretože to nejakým spôsobom dokazuje alebo demonštruje náš záväzok. k rozvoju mládeže. To považujem za úplne absurdné. Prítomnosť chlapíka je tu ako mentor a štít pre ľudí, ktorí sa rozvíjajú; existuje, takže je tu priestor pre deti robiť chyby. Podobne ako Voráček a v menšej miere Jenner. Má tu platné miesto bez ohľadu na to, či sa usilujeme o postup do play-off, alebo sa len rozvíjame.
Povedal som to inde, ale zopakujem to: nehľadajte Odd Man Out . Tak sa necháte oklamať; zafixujete sa na We Must Remove This One Guy, ľudia sa toho chopia a ako výsledok ponúkajú vrátenie odpadu. Pozrite sa, aké sú ponuky pre každého, porovnajte to s tým, čo od chlapcov očakávate, a vyberte si to, čo dáva zmysel. Nepredpokladajte, že „dobre, Bemstrom ešte nestrieľa, takže musí ísť“, alebo „no, neviem o Texierovej neprítomnosti“, alebo „no, aj tak som v Chinakhova nikdy neveril, tak sa ho zbavte“.